Om mig

Her er lidt fortælling om mig selv

Jeg er Tine Kildahl, og jeg er healer og terapeut. Tiden har formet min måde at forstå, håndtere og tyde visdommen bag ved healingens fine frekvenser og fortællinger. Min tydning og tilgang til healing er til dels kinæstetisk baseret, og dertil har jeg min egen form for klarsyn og hørelse. Jeg anvender også tonens kraft – kaldet lydhealing. Det betyder, at jeg bruger min egen vokal / lyd til at bryde igennem låste punkter i den fysiske krop.

Ordene er også en kær ven af mig. Jeg holder meget af at forfatte og formidle mine indsigter og indgange til healing samt forståelsen af energiens finurlige veje. Jeg kommer til at dele en masse her på tinekildahl.dk, så hop med på nyhedsbrevet, og du kan hurtigt se, om der er nyt fra skrivebunken.

Hvad laver jeg ellers, når jeg ikke arbejder som healer og forfatter. Ja, jeg er også dedikeret grafisk designer. Jeg har været selvstændig siden 2006, og har haft mit helt eget firma siden 2009. Du kan finde mig lige her kildahls – grafisk design

Min korte time-line version:

2000 var året, hvor jeg “opdagede”, at energi er meget mere, end det det blotte øje kan opfange (og forstanden forstå). Det skete blandt andet fordi mit liv var mere end uheldigt og kaotisk – og så lærer man jo så meget. Jeg fik som en af oplevelserne dobbelt diskusprolaps i nakken, og blev derefter godt og grundigt parkeret i livet. I stilheden efter kaos og operation blev en dør til et ukendt land åbnet for mig. Døren var adgangen til energier, der måtte sanses med andre sanser end de gængse.

2002 begyndte jeg spædt at arbejde med energien, og lærte gradvist at forstå dens meget komplekse signaler. Begyndte også at acceptere, at “noget” ville have min opmærksomhed. Noget som ikke var helt “normalt”.

2005 og frem til 2011 gik jeg på opdagelse i forskellige genrer i healing og formidling. Jeg besøgte andres former for tilgang til healing, lyttede til stærke esoteriske lærere … og så videre. Fandt at ingen helt rummede min version, men jeg øvede mig i årene her med de forskellige udgaver af healingsformer. Modtagerne (læs villige kaniner) bestod af venner og familie, hvor jeg lærte meget og forstod mere og mere (og selvfølgelig også misforstod), da der ingen manual er til dette felt.

2012 og frem til dette nu har jeg skrevet mange filosofiske og esoteriske tekster. Jeg har arbejdet med at forstå mere af healingens komplekse former – og formet min egen version. Jeg har også, uden omsvøb, arbejdet med min egen modstand på at træde frem som terapeuten, healeren og formidleren.

2020 og fremefter er dér, hvor jeg er åbnet op for private sessions, dybe workshops og måske et enkelt foredrag her og der. Et er helt sikkert, jeg stiller min ekspertise til rådighed, sådan helt officielt – med alle de forskelligheder og skæve tilgange, som jeg har til feltet.

Energiarbejde er en videnskab,
det er et redskab,
der skaber nye åbninger …
i nye,
i gamle,
i uopdagede,
i måske misforståede, låste og glemte felter