Healing hos Tine Kildahl

Giv dig selv tid til at læse nedenstående tekst om min form for healing.
Ja (smiler) …
jeg ved godt at teksten er lang, men den er vigtig.

En beskrivelse af healingen hos mig

Du kan bruge min form for healing og energiarbejde, når du er klar til at gå i dybden med dig selv. Jeg skaber det rum, der skal til … når du er nået til det skarpe punkt, hvor du er klar til at gøre arbejdet. Jo, du kommer til mig for at få healing og forløsning – men det er faktisk dig, der er healeren. Først når du er klar til at frigive din egen tyngde og blokering, kan healing ske.

Der er en klar årsag til, at min healingsform er tidskrævende. Det er fordi, at det kræver tidsrum at komme igennem lagene, og derfor har jeg af samme årsag ikke mange ledige tider. Jeg har generelt plads til en klient om dagen. Og denne klient er mit eneste fokus.

Del 1 – ankomst og indledende samtale

Det første der sker, når du ankommer hos mig, er, at vi tager vores indledende samtale – alt imens du lige lander blidt og slapper af. Under første samtale lytter jeg til din historie og nuancer, og jeg ser igennem dine tilgængelige energilag. Det er virkelig vigtigt at forstå, at alle healere og behandlere arbejder ud fra den frekvens, som er deres. Derfor vil du altid opleve forskellige varianter og fortolkninger, hvis du har besøgt flere typer af behandlere.

Det er der ikke meget hokus-pokus i det jeg udøver, og det er fordi, at det eneste jeg foretager mig er, at fornemme din energi og tilstand. Og derefter sættes den retning, der må til. Det vi skal arbejde med.

Her ser du en af de skønne lamper til venstre. Den skinner med sit bløde lys. Bagved lampen kan du skimte min behandlerbriks.
Mit healer- og behandlerrum er skabt med de bedste elementer. Rummet tager varmt og godt imod dig, når du træder ind. Det er vigtigt, at du er tryg og godt tilpas – så vi kan gå i gang med at arbejde med dybdehealingen.

Del 2 – healing på briksen

Det næste der sker, er, at du kommer på min behandlerbriks, hvor jeg beder dig om at lukke øjnene, trække vejret dybt ned i maven, slappe af i musklerne – og give mig adgang til dig og din energi, så jeg kan heale. Derefter lader jeg mig guide hen til de steder, hvor din energi er i klemme. Simpelthen.

Energi kommer let i klemme, når du lever dit liv. Derfor er der ikke noget quick-fix og livslang garanti, fordi du altid har oplevelser og udfordringer i livet. Det er derfor, at det er godt at få det forløst. Jeg finder disse energipunkter og de låste steder i din krop samt i dit æteriske legeme, og ja, jeg arbejder med dem fysisk og æterisk indtil de slipper sit tag i dig.

Jeg arbejder direkte med din krop, og jeg vil gå dybt i de låste punkter, som ofte kan brokke sig en del undervejs. I denne proces vil jeg bruge min adgang til at hjælpe dig – og jeg vil, hvis jeg finder det aktuelt, aktivere din indsats samtidig med.

Ser du, det er her, det virkelig rykker med forløsning af låst energi. Når jeg arbejder på denne måde med dig, kommer vi ind i et andet mere skjult energilag, som ikke kan tilgås via andre behandlingsmåder. Det her er sjælssamtaler, der er gang i. Denne dialogform er unik. Helt unik. Jeg arbejder cirka en time med dig på briksen, og derefter skal du lige have 5-10 minutter til at lande i. Ingen stress og jag her.

Her ser du i front et udsnit af min healerbriks. Bagved kan du se min gamle antikke kommode, der engang havde to kaffemøller stående oven på sig. Til højre kan du se en bronze Buddha og levende lys.
Der er skabt både stærke og hyggelige rammer i mit varme og lyse healer- og behandlerrum. Den gamle kommode har en lang historie med sig – lige som de mennesker der mødes og er tilstede i rummet.

Del 3 – vågne op efter healingen

Det tredje der sker, er, at vi tager en grundig snak om, hvad jeg oplevede undervejs. Og hvad du oplevede undervejs. Jeg noterer det essentielle ned, og du får det med dig hjem (jeg fører ikke journal). Der vil være elementer, som du skal have opmærksomhed på efterfølgende vores session. Der vil være områder, som højst sandsynligt skal bearbejdes, tilrettes eller ændres i dit liv.

Når vi er igennem denne tredje fase af session, så er det hjemadtid. Her er det ufatteligt vigtigt, at du passer godt på dig selv … og lader verden passe sig selv lidt. Det allerbedste for dig ville være, at resten af dit dagsprogram er ryddet og dedikeret til alenetid – eller ihvertfald uden belastende opgaver. Dertil skal du drikke godt med vand (gerne med citron og helst ikke alt for koldt), da det stresser kroppen. Og hvis du på forhånd kunne have et solidt, varmt og nærende måltid ventende derhjemme, så ville det være optimalt. Du og kroppen kan nu hvile.

Her ser du tre meget smukke fyrfadslys som står på hylden i mit healerrum. De levende lys glimter og giver stemning til rummet
Når du er til healing hos mig, er der skabt den bedste atmosfære til at arbejde i. Der sker noget godt i vores fælles energi, når omgivelserne bidrager til at skabe det optimale flow.

Del 4 – ugen efter healing

Og nej, jeg slipper dig ikke helt efter del 3. Jeg gerne modtage en mail eller sms fra dig omkring 4 dage efter vores session. En tekst hvor du kort beskriver, hvordan du har det. Vi aftaler også et telefonmøde, og under denne samtale går jeg ind og fjernhealer / trimmer din energi – hvis det er nødvendigt.

Så ja, det er en stor omgang at modtage og deltage i en dybdehealing – deraf navnet. Behandlingen er kort sagt til dig, der ønsker at gå skridtet videre på livsrejsen. Der er så meget godt i vente.

Den gode huskeliste før session:

  • Hav altid blødt og behageligt tøj på
  • Smykker eller ur tages af under behandling
  • Mobilen er på flytilstand – så vi ikke forstyrres
  • Til kvinderne: ingen bøjle bh og helst ikke for meget makeup
  • 1-2 vandflasker til hjemturen samt fx nødder, banan eller chokolade
  • Husk: du har brugt meget energi, og du skal have lidt at køre på efterfølgende

Dybdehealing varer 2-3 timer (måske mere)
Efterfølgende 1/2 til 1 times telefonsamtale (ca. ugen efter – alt efter behov).

Din investering er 2.600,- inkl. moms
Beløbet overføres når der bookes tid på mobilepay 50522433
(tid er først bestilt, når din betaling er gået igennem)

Skriv til mig HER og forhør på åbne tider