På dette billede ser du til venstre en grøn plante i en kurv. Til højre ser du tre mørkebrune lanterner, der har tændte fyrfadslys indeni. Stemningen er rar og varm.

Hvad er grundenergi?

Hvad er grundenergi for noget?

Jeg bruger denne term i mine behandlinger, og når det er, jeg er inde og kigge på dig som sjæl, som skabning på denne her jord. Det allerførste jeg er inde og kigge på, det er egentlig hvor meget energi, du har til rådighed. For hvis du ikke har ret meget, så har det også en hel del at sige om hvad det er, at jeg skal arbejde med. Ved dig – og sammen med dig.

Når man går til en healer,

så er det jo ofte fordi, at der er noget, du gerne vil have forløst.

Der er noget, der skal forstås
Der er noget der niver et eller andet sted …
hvor det konventionelle system
ikke rigtigt kan hjælpe en

Og … så er det, du går til sådan en som mig. Jeg går ind og kigger på, hvad du består af i den her tank, den her beholder. Og vi ligger normalt … ja fra midt 60érne og så op til næsten 100%, hvis du har det super godt. Men … hvis du kommer længere ned end de 60%, og går ned mod de 50%, Ja, så siger det jo sig selv, at så kører du under halv kraft – og det ikke godt for ens livskvalitet.

Derfor er det med fordel,

at du kan arbejde med den her grundenergi. En af måderne man kan få mere energi på, det er og forløse de knuder (i energien), der ligger inde i ens krop, æterbaner, meridianer og hvad det nu ellers hedder – sådan med vores egne termer. Der er mange energilag, som jeg arbejder med, hvor jeg går ind og arbejder med netop det her. Via de knuder, via de ting som du gerne vil have kigget på, der går jeg ind og forløser dem. Og vi gør det ofte i et samarbejde. Det er klart et samarbejde, at arbejde på det her.

Grundenergien den stiger proportionelt med,

hvor meget der bliver forløst inde i din krop. Så, når du får en healing, og du får en forståelse af, hvorfor nogen af de her elementer (som du går og bokser med) er i dit liv. Og du, når du forstår dem, får dem forløst, så er der energi, der slippes fri.

Og det er jo det her,
der er det rigtigt fede af det.
Fordi når energi slippes fri,
så får du også højere grundenergi

Og det er simpelthen det, det står for …

denne her term, det her ord: Grundenergi. Det er mængden af, hvor meget brændstof, du har i beholderen, så du kan leve et fuldt liv – med lækker kraft bagved. Og som har noget potentiale til en højere sjælelig forståelse og visdom.

Det er simpelthen det, grundenergi det er.