Du ser på en sol der skinner gennem skovens blade. Til højre står teksten: Den komplekse heailing

Den komplekse healing

Hos mig bliver du betragtet som et helhedsmenneske

Det vil sige, at du bliver behandlet som lige dele krop, sind og ånd. De tre grundlæggende energier, som du er under indflydelse af. Består af. Er.

Ærligheden er til at føle på, fordi, du ikke kan gemme dig under tidligere forestillinger af, hvad du er. Healing er at få set på de skygger, som du har med dig. Og som andre har kastet (og kaster) på dig. Det betyder, at du må være indstillet på at arbejde med dig selv under vores møde – men i den grad også efterfølgende.

Du er hovednøglen

Når du søger healing – og den indsigt der ligger deri, er det rimeligt vigtigt, at du tænker over følgende, inden at du sætter processen i gang:

Ønsker du oprigtigt at heale dig selv?
Ønsker du at oprigtigt transformere dig selv?

Du kan måske hurtigt svare ja til de to spørgsmål, men der ligger en opgave eller ti og venter på dig, hvis du vælger at gå i gang. Det betyder, at du kommer til at arbejde med dig selv via min indgang til dig. Det betyder, at du kommer til at studere dig selv, dine energier og din virkning på dig selv og dine omgivelser dybt.

At gå til mig betyder, at du er rede til at arbejde med dig selv.
Det jeg gør med dig, og for dig, er, at facilitere rejsen.
Men husk: det er dig, der rejser.

Når noget transformeres inde i dig, foregår der ofte en kamp – og måske forvirring. Du lander et nyt og ikke-studeret sted, som du skal lære at være i. Finde din placering i. Søge visdommen i. Der er nye forståelser og andre former for informationer, som du må igennem en proces med. Du arbejder på mange plan her – livet er mangefacetteret.

Det er derfor, at der altid er en samtale med mig cirka fem til syv dage efter vores session. Her kan du og jeg i samarbejde få energien til at lægge sig ned igen, så du kan arbejde videre med din placering i denne verden.

Tiden har ændret sig

Verden er ikke placeret, hvor den for nyligt var. Det er tid til at udvikle sig som menneske – på en jordklode der længe har ventet på, at du favner dig selv på de tre plan:

Du er i kroppen og i fysikken.
Du er i sindet og i talen.
Du er i ånden og i sjælen.

De hellige tre, kunne vi jo kalde dem

De tre energier venter på, at du begynder at samle dem til ét helt felt. Du er den eneste, der kan gøre dette arbejde – selvarbejde. Og som alle andre (inklusiv mig selv), så er det i den grad vigtigt, at have en hjælper og healer med sig på denne livsrejse.

Tiden er til det.
Der er meget godt i vente.