Data, etik og tavshedspligt

En side om data, etik og tavshedspligt

Jeg indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger min hjemmeside
  • Tilmelder dig mit nyhedsbrev
  • Sender mig en mail, stiller spørgsmål eller giver feedback

De almindelige kontaktoplysninger såsom navn, adresse og e-mail adresse indhentes kun, for at kunne levere den ydelse, som du har meldt dig til hos Tine Kildahl. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende nyhedsbreve samt anden relevant kommunikation. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig mit nyhedsbrev. Husk, at alle udsendte nyhedsbreve indeholder et direkte link til afmelding.

Jeg har 100% tavshedspligt

Intet af det du siger under vores session, bliver vidergivet eller registreret til senere brug. Jeg optager vores session / samtaler hvis du ønsker det. Disse optagelser sender jeg til direkte efter vores session. Når du har bekræftet modtagelse af lydfilerne, slettes de med de samme hos mig – både på telefonen og på mail. Lydoptagelserne er efterfølgende gode at have for reference og som arbejdsredskab. Det handler især om den indledende samtale samt samtalen efter dybdehealing på briks. Der kommer mange detaljer, ofte komplicerede, vigtige budskaber og læring til dig.

Dataansvarlighed

Jeg overholder alle GDPR regler angående bookning, cookies og andet via mit website, nyhedsbrev, mailsystem og andet digitalt. Du kan til enhver tid afmelde alt, som du har tilmeldt dig via mig og mine ydelser. Jeg gemmer intet af vores session til efterfølgende brug, men giver dig i stedet alt materiale med hjem.